Flerdagarsresor

Hem

pdf

Våra Bussar

Kontakt

Välkommen med bokning så snart som möjligt. Avstämning med hotellen görs oftast 30 dagar före avresa. Därefter kan ev extra bokningsavgift tillkomma.

Boka tidigt rabatt se längre ner.

Om du bara ser en resa har vi fler resor längre ner på sidan.


 

Julmarknad i Lübeck

Övernattning på TT-line & IFA i Burg Återresa via Danmark & Öresundsbron

Avresa 8-10/12 , 3 dagar

Reseprogram ej klart

På / Avstigningsorter : Nybble, Örebro, Kumla, Hallsberg, Askersund, Motala, E4 Mjölby - Helsingborg och mellan liggande orter samt Malmö.


 

 

Konferens Skidresa Shoppingresa Körresa


_______________________________

Företagspresentation Continent Tourings resor har under hela sin mer än 50-åriga historia haft kristen prägel medan Palm & Gylls resor är neutrala. Kristen prägel inkluderar andakter/betraktelser, och kristen sång o.s.v. I övrigt är det ingen skillnad på resornas innehåll. Vi hälsar Dig välkommen till oss!

Continent Touring har en egen hemsida: www.continenttouring.seResor från våra busskunder.

Nedan finns resor som arrangeras av våra busskunder. Vill du boka dessa resor får du gärna ringa direkt till den av våra kunder som arrangerar resan.

Ingen aktuell just nu.


Bildspel / Film från tidigare resor.

Från några av våra resor har vi gjort enkla bildspel eller filmer, som har använts som återblick för de resenärer som varit med på resan. Vill ni titta på dessa så kan ni klicka på länken nedan. Observera att filmerna inte är gjorda för att marknadsföra årets resor och kan därför avvika i programinnehåll.

 

 

Bildspel / Film